You are here

Unicorn alb Melody 5-8ani pentru calarit cu rotile

COD:
J-007203
1.790,00 RON
-+
Producator: 
transport


Costul transportului pentru coletele intre 0 si 3 kg. este 15 RON.
Pentru coletele cu greutatea intre 4 si 5 kg. costul este de 18 RON.
Pentru coletele cu greutatea intre 6 si 10 kg. costul este de 26 RON.
Pentru coletele cu greutatea intre 11 si 15 kg. costul este de 32 RON.

Descriere: 

Animal-Riding Unicorn Alb este un dispozitiv de mișcare sanatoasa, care ofera multa distracție și bucurie pentru copii. Acesta este echipat cu un corp moale de pluș și un sistem inovator de conducere cu ghidare, manere, suporturi pentru picioare și roți din material plastic. Animalele sunt disponibile in 3 dimensiuni (mici, medii, mari).

ATENTIE !!! Pentru produsele Animal Riding plata se face in avans integral. Dumneavoastra veti primi pe e-mail factura proforma si dupa achitarea acesteia comanda se expediaza direct la adresa specificata de dumneavoastra. Nu exista niciun alt cost suplimentar. Timp livrare dupa confirmarea platii 7-14zile lucratoare. Mediu: pret 1530 RON cu toate taxele inclusiv transport Pentru copii intre 5-8 ani. Sa inaltime 67 cm, Greutate min. 25 kg, max. 65 kg, Dimensiuni: (lungime/latime/inaltime: 90 x 32 x 93 cm) recomandat pentru copii cu inaltimea de 1 m sau peste.
Animale animale - NI ofera nu numai mult mai distractiv, dar, de asemenea, un exercițiu sanatos promoveaza dezvoltarea fizica și motorie a copiilor. Similar cu echipamente de fitness, muschii taliei, brațele, picioarele și abdomenul obține stimulat și mușchii spatelui intarit. Animalele au un cadru din otel inoxidabil robust. Materialele folosite sunt de inalta calitate și rezistent la murdarie și de ploaie.
Va rugam sa rețineți: Nu este potrivit pentru copii sub 36 de luni. Nu pentru a fi utilizate in trafic strada. De echitatie in timpul furtuna nu este permisa. Utilizați numai pe suprafețe netede și drumuri sub supravegherea unui adult. Utilizarea animalelor este pe riscul propriu - ZOO-RIDING AG nu este in mod special raspunzator pentru daune cauzate de manevrarea necorespunzatoare sau de accidente care apar ca urmare a nerespectarii regulilor și reglementarilor.

Prezentare video