Phone orders: 0769.711.774 

 Monday - Friday: 10:00 - 19:00

Contact rapid WhatsApp

Powerbal Gyro l - bila antrenament mana

(No reviews yet) Write a Review
indisponibil

Options

69,00Lei

indisponibil

Info

SKU:JPT-408876801 ,Condition:

Info

SKU:
JPT-408876801
Condition:
New
Minimum Purchase:
1 unit

Description

Powerball-ul va poate exercita mainile, incheieturile si incheietura este un lucru minunat de fitness si relaxare. Lumineaza in timpul rotatiei.Nu exista nici o baterie sau chestiuni chimice. Prin exercitiul eficient cu bilele de incheietura mainii, va puteti imbunatati puterea. Mai puteti sa o utilizati ca element relaxant, in timp ce o rotiti Este potrivit pentru orice varsta.Toata lumea poate lua un efect intarirea puterii (incheietura mainii, impulsul circulatiei sangelui) cand mingea este in miscare, Este deosebit de stralucitoare pe timp de noapte.Deci, puteti intra in interior, este fenomen fizic magic pentru a face avantajul exercitiului.

 

Cum sa utilizati: Pasul 1. Ia mingea in mana. Asezati un capat al firului de pornire in orificiul bilei. Acum infasurati firul complet strans, prin rotirea mingii. Pasul 2. Scoateti firul prin prindere si pornire. Aveti grija sa scoateti firul din fata, deoarece s-ar putea intampla ca firul sa fie prins in interiorul carcasei.Pasul 3.Acum tineti bilele de incheietura cu deschiderea in jos si deplasati mana in miscarile circulare.Daca simtiti miscarea, continuati sa va miscati si cresteti viteza incet.

 

Cum se lucreaza la calculator: ON / CLR: afisare aprinsa, daca tineti apasat timp de 2 secunde, stergeti numarul de max.rotari pe minut RPN: .RPM, care a fost atinsa vreodata (poate fi sters prin apasarea butonului ON / CLR timp de 2 secunde), afiseaza RPM-ul pe care il ajungeti in 60 de secunde FCN ON / CLR AUTO POWER OFF VS dupa 40 de secunde, fara sa observe nici o miscare. Computerul se opreste automat .Schimbarea bateriilor Aceste baterii au o durata de viata extrem de lunga (aproximativ 800 de ore). Daca este necesar sa le schimbati, urmati instructiunile urmatoare 1. Indepartati computerul cu grija din carcasa cu bile de mana prin 2. Desfaceti 6 suruburi cu o surubelnita si scoateti circuitul de bord 2 Nu lasati bateria bateriilor vechi sa se rastoarne complet pe ele.