Phone orders: 0769.711.774 

 Monday - Friday: 10:00 - 19:00

Contact rapid WhatsApp

Joc multifunctional jenga Turnul Instabil si puzzle

(No reviews yet) Write a Review

Options

56,00Lei
Or

Info

SKU:JPT-220297562 ,Condition:

Info

SKU:
JPT-220297562
Condition:
New
Minimum Purchase:
1 unit

Description

Joc multifunctional jenga- puzzle. Este recomandat copiilor cu varsta peste trei ani. Contine 54 piese, 4 zaruri si un ciocan. Lungime piesa 7,5 cm.

 

Joc Cuburi Lemn 2 in 1 Jenga Turnul Instabil si Puzzle

Jenga este distractiv atat pentru degete, cat si pentru creier. Aranjamentul placilor din lemn pentru a atinge echilibrul, asista concentrarea, capacitatea de concentrare si planificarea strategica. Acesta este un joc social strategic care dezvolta spiritul si rabdarea competitiva a copiilor, in timp ce ii invata cum sa-si controleze emotiile si sa adere la reguli.

- joc jenga – turnul instabil, include zar si ciocanel special

- cuburi tip puzzle – cuburile au inscriptionate parti ale unei imagini complete cu cate un animal si pot fi folosite ca si cuburi puzzle din lemn

Joc Jenga - Joc turnul instabil  este un joc clasic de constructie si de societate alcatuit din cele 54 piese din lemn incluse in pachet.

Reguli de joc:
- se construieste un turn cu cate trei piese pe fiecare rand. Randurile se suprapun cu rotare de 90⁰;
- culoarea piesei sau a pieselor care trebuie scoasa / scoase se selecteaza cu ajutorul zarurilor; Mai intai se arunca zarul colorat apoi zarul cu cifre. De exemplu, dupa ce se arunca cele 2 zaruri, daca ele vor indica culoarea verde si cifra 3, asta inseamna ca jucatorul respectiv trebuie sa scoata si sa puna deasupra 3 piese din lemn de culoarea verde;
- fiecare piesa scoasa de jos este pusa in partea de sus a turnului, creand un turn din ce in ce mai inalt, dar mai instabil.

Pentru a creste gradul de dificultate, se poate utiliza ciocanelul pentru a scoate piesele din turn.

Material: Lemn, piesele sunt vopsite cu vopsele nontoxice, in culori vii;
Dimensiuni piese lemn: 7.5 cm x 2.5 cm x 1.5 cm grosime;

AVERTISMENTE!

A se folosi sub directa supravegherea unei persoane adulte. Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani.  Parti mici. Pericol de sufocare.

INFORMATII: Ambalajul nu este o jucarie. A nu se lasa la indemana copiilor. Va rugam sa indepartati ambalajul si/sau etichetele inainte de a da produsul unui copil.